viernes, 27 de abril de 2018

Manifest de CTTR per al Primer de Maig 2018




                              PER UNA VAGA GENERAL 


CONVOQUEM A TOTES I TOTS ELS TREBALLADORS DE  CTTR A SUMAR-SE   A LES DIFERENTS CONVOCATÒRIES PER AQUEST   PRIMER DE MAIG 2018

A lluitar per defensar els drets laborals, sanitat, educació, pensions publiques  i les llibertats nacionals, tots aquests drets que estan amenaçats per la burgesia i els seus governs.

Els pactes de la Moncloa  i els successius pactes socials,  signats pels sindicats anomenats “majoritaris” han  servit perquè la classe treballadora perdi capacitat de lluita que anys enrere si tenien,  provocant que el sistema amb  les seves polítiques neolliberals  hagin  creat una situació d’atur, precarietat i pobresa.

L’any 2018, han marcat dos convocatòries la del  8 de març, en la que és va convocar una vaga general des de el moviment feminista i altres col·lectius al marge dels sindicats, també es va convocar el 17 de març un  a gran manifestació de la Mare de pensionistes. Manifestacions que van desbordar totes les expectatives i que han donat un gran impuls als moviments socials i sindicals alternatius.
A Catalunya amb l’aplicació del 155, representa una retallada de les llibertats i el dret de reunió. Es la imposició per la força del seu model capitalista del 78, hereu aquest del franquisme, una retallada a les nostres institucions nacionals catalanes i una retallada indirecta a les llibertats dels pobles de la resta de l’estat espanyol.

ARA ES L’HORA DE QUE TOTA LA CLASE OBRERA ENS ORGANITZEM PER DEFENSAR ELS NOSTRES DRETS.

No hay comentarios:

Publicar un comentario