martes, 25 de abril de 2017

Seguiment massiu a la vaga de SIRESA





  1.                       VAGA
                         SIRESA 
  2.                      24/04/17 

  3. TREBALLADORS DE SIRESA:
    PUNTS VERDS DE BARRI, PUNTS VERDS MÒBILS, DEIXALLERIES, DEIXALLERIES MÒBILS, OFICINES, INSPECTORS, EDUCADORS AMBIENTALS, BARCELONA + SOSTENIBLE 

En el dia d'ahir els treballadors de l'empresa pública SIRESA estaven convocats a una jornada de vaga. El seguiment de la vaga va ser massiu, entre un 80% i un 90% dels treballadors convocats la van secundar.
La situació i el malestar de la plantilla és insostenible, la inseguretat en els llocs de treball, per les agressions, insults i amenaces a què es veuen exposats, principalment els punts verds de barri, l'acomiadament injustificat de dos treballadors, a causa d'aquesta inseguretat en la qual ens veiem exposats. No presentar-se a gestionar les deixalleries, que actualment té al seu càrrec, amb la pèrdua que això suposa de llocs de treball. L'incompliment dels acords en les promocions internes i vacants de llocs de treball de l'empresa, i les traves que posa la direcció de l'empresa en la negociació d'un conveni propi, que porten més d'un any negociant van a obligar a prendre aquesta mesura.


Al matí va tenir lloc una manisfestación per via Laietana fins a la Plaça Sant Jaume



tant la manifestació com l'assemblea van ser tot un èxit de participació


No hay comentarios:

Publicar un comentario